Hubox Hungary Kft., Kaposvár

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 10.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
14-09-306594
Adószám
13592307-2-14
Cégalapítás dátuma
2000

Leírás

A tevékenységünket a világon az egyik legnagyobb gyártó, a finn FIBOX teljes tokozat választékának forgalmazásával kezdtük. A kínálat több mint 1000 standard házból áll ABS, polikarbonát, poliészter vagy alumínium alapanyagból. Újdonság a kínálatban az optikai hálózatok építésére alkalmazható tokozatcsalád.
Az olasz NAXSO cégkínálatából tokozott sínrendszert kínálunk a transzformátorok szekunder oldalától a végfelhasználói áramkörökig. A teljes választék több családon keresztül 25-5000A névleges áramtartományt ölel fel. A választék részét képezi egy kábel tálcarendszer is.
Egy újabb kapcsolat kiépítésével a német Lohmeier széles kapcsoló szekrény választékát is kínáljuk porszórt és rozsdamentes kivitelekben is.


Cégleírás
1966-ban a világon az elsők között a FIBOX-nál indult fröccsöntéses technológiával a gyártás, és ez új korszakot indított a kapcsoló berendezések építése terén. A széles kínálatból lehetőség nyílik ipari elektronikák, vezérlések, mérő berendezések, automatizálási és energiaelosztási rendszerek számára magas használati értékű tokozatot választani. A tokozatok igényes, értékarányos minőséget biztosítanak kiemelkedő védelmi paraméterekkel, szélsőséges kül- és beltéri alkalmazási körülmények esetén is hosszú élettartammal. A legújabb fejlesztések eredményeképp optikai hálózatok építéséhez kínálunk utcai főelosztó, házi alelosztó szekrényeket és egyedi végfelhasználói tokozatokat (FttH), akár egyedi igények szerinti konfigurációval is.
A NAXSO cégtől világítási (2-63A), erőátviteli (40-1250A) és nagyáramú (500-6300A) tokozott gyűjtősín rendszereket kínálunk. A rendszerek fő jellemzője, hogy az áramsínek és a kisebb méreteknél a burkolatok is alumíniumból készülnek, így lényegesen könnyebb súlyuk révén szerelésük, felfüggesztésük egyszerűbb. A cég kínálatából egy moduláris kábeltálcarendszer is rendelkezésre áll.
A német Lohmeier céggel kötött együttműködésünk egy széles választékú acél szekrénycsalád lehetőségét biztosítja a tisztelt vevőinknek. Ebben a választékban kapocsszekrények, fali-, álló-, sorolható szekrények és többféle kapcsoló pultok találhatók acél alapanyagból porszórásos festéssel és rozsdamentes alapanyagból is. A standard kiviteleken kívül egyedi méretek lehetősége is fennáll.
Valamennyi termékről további részletek találhatók honlapunkon, de kívánságra személyesen is szívesen állunk tisztelt vevőink rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Ipari elektronika, FTTH, Elosztó, Burkolat, Kapcsolószekrény, Poliészter, Nyak, Műanyag doboz, Kábeltálca, Faliszekrény, Fogyasztásmérés, Acélszekrény, Kültéri szekrény, Rozsdamentes szekrény, Sorolható szekrény, Elektronika tokozat, Fibox, Ipari tokozat, Kapcsoló pult, Lohmeier, Műanyag szekrény, Műanyag tokozat, Naxso, Optikai kábel tokozat, Poliészter szekrény, Poliészter tokozat, Porszórt szekrény, Sorkapocs szekrény, Tokozott áramsín, Világítási rendszer sín, Álló szekrény
Szolgáltatási helyek
A cég székhelye Kaposvár-Kaposfüreden található. A raktárkészletünket pedig Kőszárhegyen (Székesfehérvártól ~10 km) lévő telephelyen tartjuk, ahol villamos kivitelezésekkel foglalkozó társcégek is találhatók. Velük az esetleges kivitelezési igények is egyeztethetők.
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Német
Fizetési lehetőségek
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Hubox Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Köszönet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kedvesek segítőkészek,minden kérdésemre kimerítő választ kaptam,mindenkinek ajánlom,ha nincs készleten termék azt rövid időn belül be tudját szerezni,egyszóval értik a dolgukat.köszönet nekik.
## burkolat# fibox# elosztódoboz# kapcsoló szekrény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Hubox Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gyula Bognár
Vezetőség

Üzenet küldése

06 82 686 167

+36 70 773 2160

06 82 686 167

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Céginformációk

  Letöltés

  Lohmeier program angol nyelven
  Lohmeier program angol nyelven
  PDF from 2013.06.25. - 2065 KB
  File letöltése
  Fibox választék angol nyelven
  Fibox választék angol nyelven
  PDF from 2013.06.25. - 419 KB
  File letöltése
  A Fibox választék német nyelven
  A Fibox választék német nyelven
  PDF from 2013.06.25. - 518 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. Zaranyi U. 5.
   7400  Kaposvár
   +36 82 421 628
  2. utca
   7400  Kaposvár
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete