Balatincz Gergely, Kaposvár

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Hazánkban 2012.Január 1. óta kötelező. A tanúsítvány megmutatja, hogy a megvásárolni kívánt vagy bérlendő ingatlan milyen besorolású, illetve mennyi a fajlagos primer energia fogyasztása. Végső soron az Energetikai Tanúsítvány pontos viszonyítást ad arról, hogy mekkora lesz az üzemeltetési költség.

kötelező a tanúsítás amennyiben: ingatlan eladás/bérbeadás történik.

Az "energetikai tanúsítvány" dokumentumot az új rendelet (2013.01.01. hatályos) szerint hitelesíteni kell egy ügyfélkapun keresztül az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központban. Ez az úgynevezett "e-tanúsítás" és az itt kapott "kódot" kell az ingatlan tulajdonosnak az adásvételi szerződésbe belefoglalni.


Cégleírás
Az ingatlan diagnosztika lényege, hogy a jelenlegi vagy a vásárolni kívánt ingatlannak állapotáról teljes körű képet kapjon. Megmutatja a főbb hibaforrásokat és teljes részletességgel feltárja az ingatlan műszaki állapotát. Az ingatlan diagnosztika segítségével pontos képet lehet kapni arról, milyen javítási és karbantartási munkákat érdemes elvégezni az ingatlanon, ahhoz hogy az épületet gazdaságosan lehessen üzemeltetni és megfeleljen a műszaki és minőségi normáknak.

Az ingatlan vizsgálatát, méréseket az épületre kifejlesztett műszerrel, egy hőkamera segítségével végzem el. A vizsgálat során a fizikailag észlelhető hibákon felül feltárhatok olyan problémákat is, melyeket valamilyen épületszerkezeti elem eltakar. Vízvonalak, tömítések szivárgása, hiányzó szigetelés, hibásan működő fűtés rendszer, nem kielégítően kivitelezett villamoshálózat, szivárgó tetőszerkezet, mind olyan hiba melyet szemmel nem lehet észlelni, mégis jelentősen befolyásolja a gazdaságos és megbízható fenntartást.
Kulcsszavak:
Energetikai tanúsítvány, Hőkamera, Épületdiagnosztika, Hőkamerás vizsgálat, Energetika, Energetika baranya megye, Energetika somogy megye, Energetika tanúsítvány, Baranya megye hőkamera, Energetika tolna megye, Hőkamera somogy megye, Ingatlan diagnosztika, Somogy megye energetika, Somogy megye hőkamera
Balatincz Gergely a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Balatincz Gergely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Rákóczi Tér 12/A
  7400  Kaposvár
  (82) 410 046
 2. Rudnay Utca 16
  7400  Kaposvár
  (82) 315 114
 3. Fő u. 7
  7400  Kaposvár
  (82) 413 698
 4. Kodály Z. Utca 28.
  7400  Kaposvár
  (82) 431 152
 5. Fő Utca 36.
  7400  Kaposvár
  (82) 511 254
 6. Krúdy Köz 4.
  7400  Kaposvár
  (82) 321 806
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete