Somogy Megyei Temetkezési Kft., Kaposvár

1 Vélemény
Somogy Megyei Temetkezési Kft.
Fő Utca 57.
7400 Kaposvár
Somogy

Leírás

Somogy Temetkezési Kft. A kft tevékenységi köre a temetkezési, kegyeleti szolgaltatasok teljes köre, valamint a kellékértékesítés, hazai és külföldi halott szállítás.

 1. Hasznos Információk
 2. Szolgáltatási Díjak
 3. Sírhely Díjak
 4. Urna Sírhely Díjak
 5. Ügyintézés

Cégleírás
Az ezredfordulón 87 főt foglalkoztató társaság jogelődje először Kaposvári Temetkezési, majd később Somogy Megyei Temetkezési Vállalatként 1949-ben kezdte meg tevékenységét. Fokozatosan az egész megyére kiterjedő tevékenységű szervezet a temetkezési szolgáltatás teljes körét végezte. A rendszerváltást követően lehetőség nyílt arra, hogy a vállalati struktúrát a tulajdonosok gazdasági társasággá alakítsák át. A Somogy Temetkezési Kft-t 1994. jan. 1-jével hozta létre a Somogy Megyei Közgyűlés, Kaposvár Megyei Jogú Város Képviselő Testülete, Barcs, Balatonlelle, Balatonszárszó, Csurgó, Marcali, Nagyatád, Tab települések képviselő testületei, valamint a dolgozók által létrehozott Kegyeleti Egyesület abból a célból, hogy Somogy megye településein a teljes körű temetkezési szolgáltatást, megbízási szerződések, és a temetkezési törvény követelményei szerint ellássa.
A műkő és márvány üzem a megrendelők legszélesebb igényeit ki tudja elégíteni. A kripták al- és a felépítményeinek az elkészítését szakszerűen, rövid határidőre vállalja. Új szolgáltatásként 2002-ben megkezdtük - a kertészet létrehozásával egy időben - a virágértékesítést, a sírgondozást és a parképítő tevékenységet. A kft. telephelyei Kaposváron, Barcson, Balatonlellén, Balatonszárszón, Csurgón, Marcaliban és Nagyatádon találhatók, a megye további 22 településén temetkezési lerakatókat működtet és 24 temetőt üzemeltet.
Valamennyi kirendeltségen biztosítottak a feltételek a teljes körű temetkezési szolgáltatás végzésére. Az elmúlt években a kft vezetése jelentős erőfeszítéseket tett a piaci körülményeknek jobban megfelelő marketing stratégia kialakítására. Ennek érdekében új reklámarculatot, jelképrendszert alakítottunk ki. Jelentős technikai fejlesztést hajtottunk végre, a személyi állományt az új arculatnak megfelelő ruházattal láttuk el. Folyamatosan készítjük fel dolgozóinkat arra, hogy a lakosság igényeinek maradéktalanul meg tudjunk felelni.
Kulcsszavak:
Temetkezés, Koporsós Temetés, Urnás Temetés
Termékek
Virágok, Koszorúk, Kegyeleti kellékek
Szolgáltatások
Temetkezési Szolgáltatás, Kegyeleti Szolgáltatások, Kegyeleti kellékek Értékesítése, Halottszállítás, Külföldi Halottszállítás, Virágértékesítés, Sírgondozás, Parképítés, Hamvasztás, Koporsós Temetkezés, Urnás Temetkezés, Urnahelyek Megváltása, Hamvak Szórása
Somogy Megyei Temetkezési Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bernáth Lajos

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Bosszantónak tartom hogy temetés után a sírások a parcella szélén várják a borravalót némelyiknek cigaretta log a szájában ! Az viszont nagyon megható hogy mindenszentek ünnepén szól a gyász zene .Ezzel úgy érzem hogy a hozzátartozókkal osztoznak a gyászban ! Maradok tisztelettel: Bernáth Lajos

Írjon véleményt a(z) Somogy Megyei Temetkezési Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Mező U. 2.
  7400  Kaposvár
 2. Temető U. 7
  8638  Balatonlelle
 3. Bajcsy-Zsilinszky Utca
  7570  Barcs
 4. Kaposvár, Fő U. 57
  8624  Balatonszárszó