Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola

Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola
Zaranyi Ltp
7400 Kaposvár
Somogy
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Kaposvári Kutyaiskolán elsősorban hobbi célra tartott kutyák kiképzése folyik a MEOE Kaposvári Szervezete keretein belül. A kiképzés "pozitív megerősítés" szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik.

 1. Gallery
 2. Házirend
 3. Linkek
 4. Nyitva Tartás
 5. Prices
 6. Reklám
 7. Vendégkönyv

Cégleírás
A Kaposvári Kutyaiskolán elsősorban hobbi célra tartott kutyák kiképzése folyik a MEOE Kaposvári Szervezete keretein belül. A kiképzés "pozitív megerősítés" szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. Kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek, melynek célja a kölyökkutya szocializációja, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és fajtársak iránti közömbösséget megtanulja. A tényleges tanítás 6-10 hónapos kor körül veszi kezdetét.
Az iskola célkitűzése az elmúlt évtizedek során sem változott: olyan helyet szeretnénk fenntartani, ahol a gazda és kutyája mindent megtalál, ami közös életüket könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Iskolánk alapképzése biztosítja a kutyák szocializációját és engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogy értsék meg kedvencük cselekedeteit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. A kiképzés alapja a játék vagy jutalom.
A kutya a jutalomért teljesíti a megadott feladatot, még véletlenül sem a fájdalomtól való félelem miatt. Szeretettel várjuk iskolánkban, töltse szabadidejét kellemesen, hasznosan, parkosított, tiszta, gondozott területen szakemberek közreműködésével nevelheti, képezheti kutyáját
Kulcsszavak:
Kutyakiképzés, Kutyaiskola
Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Zaranyi Lakótelep 1.
  7400  Kaposvár
 2. Puskin U. 11.
  7400  Kaposvár
 3. RÁKÓCZI F. TÉR 12
  7400  Kaposvár
 4. Uránia Ltp. 4.
  7400  Kaposvár
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete