Kaposkábel Kft., Kaposvár

3 Vélemények
Kaposkábel Kft.
SZÁNTÓ U. 5
7400 Kaposvár
Somogy
06-82/528-300
06-82/528-308
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kábeltelevizió társaság Fő profilunk a képújság rendszerű napi hírek és hirdetések közvetítése.


Cégleírás
1994 óta folyamatosan van jelen a City Kábel Képújság Hírcsatorna Kaposvár hirdetési lehetőségeinek színes palettáján. Ezidő alatt széles ügyfélkörre tett szert, s - többek között - ennek köszönhetően a nézettsége is ugrásszerűen megnőtt. Napjainkra már 16 700 lakásban lehet fogni jó minőségben műsorunkat az OIRT 5-ös csatornán, mely az "alap programcsomag" része, így minden kábel TV előfizetőhöz eljut. Rovatrendszer segítségével az üzleti hirdetéseket és az egyéb közérdekű információkat külön-külön rovatban helyezzük el.
Így a televíziónézők maguk dönthetik el, mikor szeretnének bekapcsolódni műsorunkba. A rovatok ciklusosan (óránként) ismétlődnek. Egy adott hirdetés, illetve információs anyag napjában 24 alkalommal kerül képernyőre, egyenként - átlagosan - 1 perc időtartamban.
A hirdetési oldalak hátterei igényes fotók vagy grafikák, melyeket a megrendelő maga is mellékelhet. Technikailag bármilyen fotó-, videofelvétel fogadására, digitalizálásra alkalmas e média.
Kulcsszavak:
Internet, Kábel Tv, Hbo, Sport, Film, Csatorna, Tv, Hír, Kábelgyártás
Kaposkábel Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Rátkai Zsuzsanna
vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több éve vagyok előfizetőjük, teljes megelégedettséggel. Igaz az internet szolgáltatásuk néha kimaradozik, de ettől függetlenül amit ígérnek, bőven teljesítik. Áraik versenyképesek, ügyfélszolgálatuk készséggel segít mindenben.
## kábelnet# internet# televízió# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Juhász Ákos
vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon régóta van náluk előfizetésem, soha semmi gond nem volt a szolgáltatásukkal. Áraikkal is meg vagyok elégedve, választhatunk programcsomagokat is, így az idősektől a legfiatalabbak is meg tudják szabni a saját előfizetésük díját. Költözéskor is gond nélkül működött a szolgáltatásuk.
## kábelnet# tv# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

valaki64
Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sok éve vagyok előfizetőjük nagy megelégedettséggel. Szolgáltatásuk megbízható, műszaki hibáktól mentes. A programválasztékuk széles, 4 választható csomag áll rendelkezásünkre, amiből mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Az áraik versenyképesek. A kábeles internet szolgáltatásukról rosszat még nem hallottam.
## szórakozás# internet# tv# kábeltv
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kaposkábel Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!