Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár

9 Vélemények
Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár
Arany J. U. 97.
7400 Kaposvár
Somogy
(82) 814 700
(82) 814 703
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kaposvár leghallgatottabb rádiója már több mint 3 éve, az FM 91.2 Enjoy Rádió. Alig fél évvel azután, hogy először kikerült az éterbe, máris jelentős sikert könyvelhetett el a fiatal médium, hiszen a felmérések szerint ez idő megelőzte helyi és országos riválisait, vezető szerepét azóta is őrzi. Az Enjoy Rádió a szélsőségektől mentes, több generáció számára is fogyasztható zenei paletta mellett gyors információnyújtásának köszönhetően ért el ilyen szép hallgatottságot, ilyen rövid idő alatt. Híreink között nemcsak Somogyban, hanem a régióban, az országban, sőt a világban zajló fontos eseményeket is közreadjuk, így egy kézből értesülhetnek a hallgatók mindarról, ami körülöttünk történik.


Cégleírás
Kereskedelmi rádió, 88.0 N-Joy - Marcali E-mail: marcali@n-joyradio.hu- Telefon. 82/814-700, 98.9 N-Joy - Szigetvár e-mail: szigetvar@n-joyradio.hu-, 98.7 N-Joy - Dombóvár e-mail: dombovar@n-joyradio.hu, 102.6 N-Joy Classic e-mail: classic@n-joyradio.hu, 88.9 N-Joy - Zalaegerszeg e-mail: zalaegerszeg@n-joyradio.hu, 94.8 N-Joy - Letenye e-mail: letenye@enjoyradio.hu
Kulcsszavak:
Rádiótársaság, Műsorszórás, Rádiózás, Zenehallgatás, Rádió, Zene, Információszolgáltatás, Hír, Kívánságmusor, Musor szolgáltatás, Rádiós Musorok, Webrádió
Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Semperger László
Rádió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nagyon szeretem az Enjoy rádiót. Sokszor hallgatom munka, autóvezetés közben vagy csak egyszerűen otthon is. A zenei skálájuk szerintem sokféle, friss zenéket is játszanak. Az, hogy több változata is van, szerintem abszolút pozitív dolog. Szintén jó ötletnek tartom, hogy rendeznek szülinapi Enjoy bulikat, amiken mindig jó a program: kvízt játszanak, melyeken ajándékokat osztanak az jelenlévők közt; szuper koncertet szerveznek. Ebben a rádióban megvan minden, ami kell: hírek az egész világból, jó zenék, remek műsorvezetők. A honlapjukon elolvashatók a legfrissebb hírek, a legutóbb játszott számok is. Ezen dolgok ismeretében nem csodálom, hogy az Enjoy lett Kaposvár leghallgatottabb rádiója, mert egy valóban színvonalas rádió.

Adridvar
rádió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A kedvenc rádióm. Itthon nagyon sokat hallgatom főleg interneten keresztül. Szeretem azokat a zenéket amiket játszanak és a műsorvezetők is nagyon jó fejek. Szeretem, hogy sokféle stílusból válogatnak mivel én se kimondottan egy zenei irányt kedvelek, hanem változó. A legjobb rádió, hallgasd Te is. ;)

Varga Balázs1
Rádió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tartozik a kedvenc rádióim közé... a zenei választék egysíkú és nem minőségi... Egyedül a Classic rádióját hallgatom, mert ott nem az egynyári slágerek mennek, hanem régi klasszikusok. Neten is lehet őket hallgatni, ami pozitívum(annak aki ezt a zenei világot szeretni). A zenéjük főleg Kozsó felfedezettek, megasztáros szökevények és hasonló együttesekből áll... Sajnos az igényes magyar zenét nem terjesztik. Kicsit necces a kijelentésük, hogy Kaposvár leghallgatottabb rádiója, bele lehet kötni reklámtörvényileg is, de szerintem nem fedezi a valóságot. Kaposrádió kenterbe veri őket:)

Major Zsuzsi
enjoy rádió

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindig öket hallgatóm!A nap bármely idöszakában mindig kellemes zenei palletával rendelkeznek.Hangulatos,barátságos kikapcsolodást nyujtanak a hallgatól számára.Naprakészen hallható friss hireket szolgáltatnak.Mindig van játék lehetöség,értékes ajándékokkal:)Kevés a mellébeszélés,és sok jó zenét adnak,minden korosztály számára.Nagyon felkészült csapat dologozik az éterek mögött.:)

Semperger László
Radio

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kaposvár legjobb rádiója. Ha tehetem mindig ezt hallgatom. Változatosak a zenék és azokat játsszák amiket én szeretek. Az fm 91,2 Mhz-en hallhatóak, mert azt nem láttam kiírva sehol.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Enjoy Rádió fm 91.- Kaposvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. NÁDOR U. 51.
  7400  Kaposvár
 2. Honvéd Utca 2.
  7400  Kaposvár
 3. Zárda U. 18.
  7400  Kaposvár
 4. Berzsenyi Utca 9.
  7400  Kaposvár
 5. Dózsa György Út 16.
  7400  Kaposvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete